Korv

Testade Narvesens pølse häromdagen. För ett tag sedan var det Astrid & Apornas Chörizo som testades. Med picklad kålsallad, dijonnaise, koriander samt sesamfrön marinerade i plommonvinäger. De senare är en historia för sig; sjukt goda! 

Kål och morot är strimlade och picklade i ättikslag. 

Dijonnaise är gjord typ såhär:

1 dl osötad sojadryck

Massa dijon

Liiite vitlök

2-3 dl neutral olja

Citronsaft

Salt o peppar

Lägg allt (1 dl olja) i en hög mixerskål, typ tillbringare. Dra på med mixerstav, tillsätt olja allt eftersom till önskad konsistens. Tunna ut med vatten eller tjocka upp med olja är principen. Smaka av. 

Piece of korv! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s