Din Vinguide: Rispanna

Befinner mig nu i vad som börjar bli henstad nummer 2; Oslo. Denna gång en vecka för ugnstillverkaren Rational och mässan SMAK2017. 

Prepp och genomgång hela helgen och imorgon tisdag börjar själva mässan i fyra dagar. 

Kött, fisk, kyckling, mjölk och ägg. Smaka måste jag ju, men så lite som möjligt…

Senaste receptet för Din Vinguide är dock uppfriskande växtbaserad och enkel; Kolla här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s