Färsgryta med kockos och mangocurry

Ibland är det skönt med något sjukt enkelt och sjukt gott. Speciellt om alla barn äter det också. 

Detta är en veganiserad version av något min stora som gillar. Originalet har kycklingfärs som bas och inga grönsaker. 

300 G sojafärs ca

0,5 brk Santa Marias Mangocurry-krydda

1 brk kockosgrädde

Grönsaker, typ frysta ekoärtor, majs, broccoli tex

Ris

Koka riset. Fräs färsen med kryddorna några minuter. Släng i grädden. Koka upp. Ner mer grönsakerna på slutet (eller ha dem bredvid för de kräsna att blanda själv. 

Så. Jäkla. Gott. Och enkelt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s