Våfflor – igen

Testade ett nytt våffelrecept, som jag veganiserade. 

Förresten; är det mitt våffeljärn som är stort, eller alla andras som är små? 8-10 våfflor enligt receptet, blir för det mesta 5-6 för mig… här med, så dubbla detta på en gång! 

3,5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk strösocker

1 tsk salt

2 tsk malen vaniljstång 

3,5 dl vatten

1 dl iMat 

125 G smält margarin eller flytande

Blanda torrvarorna. Vispa i vätskorna. Låt svälla 10 minuter, om du orkar. Ca 1 dl smet per våffla. 

Jag serverar med fruktsallad, hackade cashewnötter, vispad sojagrädde och Agavesirap. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s